Rides & Events Update






widgeo.net

Wednesday, December 28, 2011

Ride Kelantan & Terengganu 22-24 December 2011

Kawan-kawan,

Nantikan update terbaru ride ke Kelantan & Terengganu.Ride kali ini merupakan ride main redah aje.Hotel tak booking,kat mana nak pegi,semua kiteorang tak plan.Tapi kesudahannya memang menarik.Ada beberapa perkara mistik yang terjadi.Kali pertama lensa kamera aku dapat merakam gambar yang pelik.Nantikan update dalam masa terdekat.


-KHir-

6 comments:

  1. bro lambatnyer update

    ReplyDelete
    Replies
    1. AnonymousJan 7, 2012 05:29 AM

      Sorry kawan-kawan.Cerita terbaru dah update ;) enjoy reading

      Delete
  2. Charles carmichaelJanuary 8, 2012 at 3:43 PM

    Tu la .. Tunggu dengan penuh semangat ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro Charles carmichael,

      Insyallah,banyak lagi stori akan menyusul.Stay tune brother

      Delete
  3. Salam Khir, saya remi dr shah alam, saya baru angkat z1000sx ni, baru harini je smpai. Sebelum ni saya pakai ex5, so ini boleh dikatakan 1st time pakai moto besau ni. Memang sgt nervous smpai berpeluh2 n x pandai riding. Isi minyk pon neves bila org tgk2, berenti kat traffic light pon neves smpai bleh mati engine (Malu beb), so harap sudi tunjuk ajar n lepak if free nnt. Saya Ada request kat fb bro,( ni fb saya www.facebook.com/remirosli). Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaikumslm bro Remi.Tahniah atas jentera baru bro.Nak ride santai or sembang-sembang boleh roger 0192729052.Ride steady & safe bro.my facebook id : Sopan Santun.

      Delete